Summer Home

As the end of summer comes closer, we thought it would be great to share one of our favorite summer homes. Found on Contemporist and located in Vestfold, Norway, the home was designed by Jarmund/Vigsnæs AS Architects. Check out an excerpt from the article, regarding the design of the home:

The low elongated volume is cut into to allow for wind shielded outdoor areas, embraced by the house itself. These cuts also bring down the scale of the building, and together with the local variations of the section, make the building relate to the surrounding cliff formations. On the outer perimeter of terraces and pool, a glass fence also protects against wind, but allows for maximum view. The house is clad with Kebony wood, a sustainable process of treating the wood to allow for good durability towards the exposure to salt water.

Be sure to check out the original posting on the Contemporist website: